• join us on facebook
  • visit our channel
  • English (United Kingdom)
  • Bulgarian (Български)
  • Russian (Русский)
Начало
menu_allplan_connectfaq_2bgbar_u
 
campus
Allplan Connect – вашият портал за обслужване

Стане ли въпрос за въпроси и проблеми, полезни съвети или най-актуална информация за Allplan, като член на Allplan Connect, вие може да обменяте информация с други потребители по света лесно и удобно. Голямо разнообразие от систематизирана информация е подготвена за вас – oт потребителския форум –до многото на брой данни за сваляне, от online библиотеките и материалите за обучение – до техническата поддръжка.

  • Пълно обслужване - може да се свържете с вашия екип за обслужване на клиенти директно от секцията Support (Обслужване). Може също да потърсите отговори в базата данни от Често задавани въпроси (FAQs), където ще намерите колекция от често задавани въпроси за Allplan заедно с отговорите. В тази секция имате достъп и до актуализации за сваляне, както и до друга интересна и полезна информация.
  • Форум - във форума на Allplan Connect потребителите обменят информация, полезни съвети, вследствие на ежедневната им работа и разискват специфични въпроси. За да е сигурно, че не остават въпроси без отговор, членовете на екипа за техническа поддръжка също взимат участие във форума. Като член на общността от потребители на Allplan може да се възползвате от опита на други потребители на Allplan по света.
  • Сваляне на CAD Обекти - за да ви помогнем да създавате впечатляващи чертежи, документация и визуализации на проектите си, сме събрали колекция от много на брой библиотеки с CAD обекти и текстури, които може да свалите. Те са оптимизирани да бъдат използвани в Allplan и съдържат специфични обекти: различни видове обзавеждане, превозни средства, хора и текстури за различни материали. Разполагате с удобна функция за търсене, която ви помага да намерите не само съответен CAD обект или текстура, но и детайли, асоциирани с тях и съответна информация за производителя.
  • Електронно обучение (E-Learning) - усъвършенствайте вашите знания навсякъде и по всяко време с големия брой практически насочени учебни видео филми за архитектурно и инженерно проектиране. Независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител може да се възползвате от специално подготвените уроци, които ще помогнат да усъвършенствате необходимите Ви знания за функциите на Allplan. Имате достъп и до учебници, наръчници и упражнения стъпка по стъпка в електронната библиотека.

 


Регистрирайте се на адрес: https://connect.allplan.com/en.html

 

 
 

| Условия за ползване |                                                                                                                                          IRM Ltd. 2017. Всички права запазени.