• join us on facebook
  • visit our channel
  • English (United Kingdom)
  • Bulgarian (Български)
  • Russian (Русский)
Начало Новини


DC-Software Foundation - новини
 

17 декември 2018
 

DC-Software предлага многобройни нововъведения - нов тип пилоти: дуктилни забивни пилоти: стоманена тръба + циментов пълнеж в програмата DC-Pile; стабилизиращи колони в изчислението на устойчивост на откоса в DC-Slope и много други подобрения в програмите за фундиране.

DC-Pile 

  • Анализ на дуктилни забивни пилоти според сертификация или OENORM B 2567
  • Носеща способност от стоманеното сечение + пълнежа с циментов разтвор
  • При избора на стойностите на околното триене и върховото съпротивление според Recommendations on Piles или DIN 1054 вече е възможно да се интерполират наличните стойности на qc (за почва без кохезия) или cu (когато е на лице кохезия) и с диапазон от стойности според Recommendations on Piles повече >>     
 

C
haos Group Takes The Lead On V-Ray For Cinema 4D

chaso016677 November 2018

As of November 1, 2018, Chaos Group officially takes over the development and support of the V-Ray for Cinema 4D plugin.

All current V-Ray for Cinema 4D users can update to the new version 3.7 for free through March 15, 2019. V-Ray 3.7 for Cinema 4D is compatible with Cinema 4D R18-20. Learn more >>
 

 


''Ефективно проектиране с Allplan'' събра архитекти и инженери в Капитал форт

wIMG_073025 октомври 2018 г.

Архитекти и инженери конструктори се събраха на 24 октомври в конферентния център на Капитал форт по покана на ИРМ ЕООД за представянето на софтуерните решения за проектиране на сгради и съоръжения на Allplan.
Allplan Deutschland GmbH със седалище в Мюнхен, Германия, е основана от проф. Георг Немечек през 1981 г. и оттогава е част от Nemetschek Group. Водещият продукт Allplan предлага висококачествени софтуерни решения, oт самото начало фокусът е поставен върху концепцията за виртуален модел на сградата.
пoвечe >>

 

Безплатен студентски курс за Allplan Engineering 2019 започва в УАСГ

weballp101018-2502 октомври 2018 г.

Строителният факултет на УАСГ и ИРМ ЕООД, официален дистрибутор на ALLPLAN Deutschland GmbH организират безплатен курс за работа с Allplan Engineering 2019.

В хода на обучението студентите ще преминат през целия процес на създаване на триизмерен модел на конструкция на сграда в Allplan: запознаване с интерфейса на програмата, създаване на структура на сградата, изчертаване на кофражен план, дефиниране на динамични шаблони за надписване на елементите, котиране и надписване на чертеж, армиране на греди, колони и плочи, извеждане на армировъчни и кофражни планове и количествени сметки от триизмерния модел на конструкцията, плотиране на планове, импорт и експорт на данни. пoвечe >>

 

MAXON обяви излизането на Cinema 4D Release 20

Cinema4D_R20_Ra-web1 август 2018 г.

MAXON обяви излизането на Cinema 4D R20 - новата версия е ключов момент в развитието на Cinema 4D. Нововъведенията в MoGraph, импортирането на CAD данни, функциите за моделиране и създаване на материали увеличават продуктивността и откриват нови творчески хоризонти. MAXON ще представи Cinema 4D R20 на изложението SIGGRAPH 2018, което ще се проведе от 14 до 16 август във Ванкувър, а всички, които няма да могат да посетят щанда на MAXON ще имат възможност да видят презентациите на живо в канала www.c4dlive.com.   read more >>

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 14

| Условия за ползване | Поверителност |                                                                                                         ИРМ ЕООД 2018. Всички права запазени.